Tillbaka Produkter Dokument Kontakt Kundvagn
Tillbaka
Etiketthållare för pallställ
Vi har ett brett sortiment av etiketthållare för pallställ som är anpassade för marknadens olika balkprofiler. Hållarna kan fås med självhäftande tejp eller magnet som gör det enkel att flytta märkningen. De finns i olika höjder för att kunna vara läsbara på olika avstånd.
EH & EHB | Öppen överkant
EH-hållaren är öppen i överkant för att monteringen av etiketten ska vara enkel och samtidigt ge ett bra skydd. Med flexibel tillverkningsteknik är det enkelt att modifiera dimensionerna efter specifika behov. EH-hållaren finns i standardhöjder mellan 30-100mm och går att få med självhäftandetejp eller magnet.
EH & EHB 105 | Öppen överkant
Denna hållare är samma som ovan EH & EHB fast med bredd på 105 mm istället för 210 mm. Säljs per styck istället för förpackning.
EHB FR | Öppen överkant frys
Denna hållare är samma som ovan EHB fast har en nitad magnet som passar till frys. Säljs per styck istället för förpackning.
EBA & EBB | Sluten hållare
EBA-hållaren är sluten för att skydda etiketten mot smuts. Därmed ökar också livslängden på etiketten. EBA-hållaren finns i standardhöjder mellan 30-100mm och går att få med självhäftandetejp eller magnet.
EBA & EBB 105 | Sluten hållare
Denna hållare är samma som ovan EBA & EBB fast med bredd på 105 mm istället för 210 mm. Säljs per styck istället för förpackning.
EBB FR | Sluten hållare frys
Denna hållare är samma som ovan EBB fast har en nitad magnet som passar till frys. Säljs per styck istället för förpackning.
EBVA & EBVB | Vinklad, sluten hållare
EBVA hållaren är vinklad antingen med 27 eller 45 graders vinkel. Dessa lämpar sig för effektiv märkning av balkprofiler som är vinklade eller för att underlätta läsningen av märkning på höga eller låga höjder. EBVA-hållaren finns i standardhöjder mellan 40-100mm och går att få med självhäftandetejp eller magnet.
EBVA & EBVB 105 | Vinklad, sluten hållare
Denna hållare är samma som ovan EBVA & EBVB fast med bredd på 105 mm istället för 210 mm. Säljs per styck istället för förpackning.
EBVB FR | Vinklad, sluten hållare frys
Denna hållare är samma som ovan EBVB fast har en nitad magnet som passar till frys. Säljs per styck istället för förpackning.
SBA & SBB | Öppen framsida
SBA-hållarens utformning gör att monteringen av etiketten görs effektivt och blir enkel att utföra. Finns behovet av att byta märkning ofta är denna hållare ett bra alternativ. SBA-hållaren finns i standardhöjderna 40, 50 och 60mm och går att få med självhäftandetejp eller magnet.
SBA & SBB 105 | Öppen framsida
Denna hållare är samma som ovan SBA & SBB fast med bredd på 105 mm istället för 210 mm. Säljs per styck istället för förpackning.
EX & EXB | Skyddad överkant
EX-hållaren ger etiketten fullständigt skydd och ökar därmed etikettens livslängd. Med en effektiv tillverkningsprocess är den väl lämpad för stora volymer. EX-hållaren finns i standardhöjderna 30, 39, 50 och 60mm och går att få med självhäftandetejp eller magnet.
EX & EXB 105 | Skyddad överkant
Denna hållare är samma som ovan EX & EXB fast med bredd på 105 mm istället för 210 mm. Säljs per styck istället för förpackning.
EXV & EXVB | Vinklad, skyddad överkant
EXV-hållaren är vinklad antingen med 27 eller 45 graders vinkel. Dessa lämpar sig för effektiv märkning av balkprofiler som är vinklade eller för att underlätta läsningen av märkning på höga eller låga höjder. Med en effektiv tillverkningsprocess är den väl lämpad för stora volymer. EXV-hållaren finns i standardhöjderna 39, 50 och 60mm och går att få med självhäftandetejp eller magnet.
EXV & EXVB 105 | Vinklad, skyddad överkant
Denna hållare är samma som ovan EXV & EXVB fast med bredd på 105 mm istället för 210 mm. Säljs per styck istället för förpackning.