Tillbaka Produkter Dokument Kontakt Kundvagn
Tillbaka
Rullar
Golvet har blivit en lika naturlig plats att använda märksystem på som pall- och hyllsystem alltid varit.
Varför?
Logistik är viktigare, smarta flöden allt mer väsentligare och strävan att göra rätt från början har lett till att även golvet kräver märkningsprodukter.
Kortsystems produkter för golvmärkning möter dessa krav och vi har glädjen att erbjuda en mängd olika produkter i form av rullar, dekaler och tryckta dekaler.

För att montera golvmärkena behövs inga stopp eller avspärrningar för torktid. Ytan som ska märkas rengörs och sedan appliceras märkena direkt och är därefter klara för användning.
Vår golvmärkning är tillverkad av vinyl som är laminerad vilket ger en slitstark yta och den låga profilen, endast 195 my, gör att den håller längre.

Vår produkt fungerar väl på behandlade betonggolv.
Golv
Använd vår golvmärkning på rulle för att avgränsa olika funktionsytor t.ex. där människa och maskin inte skall vistas samtidigt – ex: truckgångar, produktions- och uppställningsplatser.
Rullarna finns i flera färger samt randiga för att markera varning.
Magnet
Magnetband med självhäftande tejp är bra att använda för montering av egentillverkade etiketter i kartong eller för etiketthållare. Vi erbjuder standardhöjderna 12, 19 och 25mm. Den självhäftande tejpen har god vidhäftningsförmåga vilket ger lång livslängd.
Tejp
Varningstejp i olika färger