Tillbaka Produkter Dokument Kontakt Kundvagn
Tillbaka
Vinyletikett
Vinyletikett är en klisteretikett som appliceras direkt på det man vill märka upp. Med vinyletikett fås en prisvärd och permanent märkning av pall och hyllställ. Vår vinyl är slitstark och har lång livslängd. Vi erbjuder att trycka etiketterna eller så kan du köpa enskilda siffror och bokstäver av oss för att tillverka märkningen själv.
T | Tecken
För att kunna tillverka egna lagermärkningsetiketter erbjuder vi enskilda siffror och bokstäver. Standard utförande: gul vinyl och svart tryck i ett antal storlekar. Produkten är en lagervara och kan levereras omgående.
GSS | Siffror i serie
För att enkelt kunna numrera upp platser har vi siffror i serier. Etiketterna kan fås i en rad olika storlekar för att passa olika behov av synlighet. Med eget tryckeri är det flexibelt hur serien av siffror ser ut.
GE | Märkningsetikett
Med eget tryckeri kan vi erbjuda kundanpassade tryckta etiketter av högkvalitet till ett bra pris. Etiketterna kan fås i en rad olika storlekar och utföranden. En del balkprofiler är exempelvis nitade där etiketten skall appliceras. I dessa fall kan vi anpassa vinyletiketten efter nitarna, för bästa vidhäftningsförmåga. Etiketterna kan fås med varierande antal tecken, det går också att välja extra färger, streckkod och pilar.
GER | Avtagbar
Vår vinyletikett GER går att ta bort/flytta fler gånger, under en längre tidsperiod, och gör den därmed till en flexibel produkt i många märksystem.
Vinylen är av hög kvalitet, med mikroskopiska luftkanaler som tillåter att trycka bort luftbubblor, vilket leder till ett bättre resultat - t ex vid montering på välvda ytor.
Vinylens kvalitet ger den extra styrkan och stryktåligheten som behövs när den ska tas bort eller flyttas runt - den lämnar inga rester av klister på fästytan.